About us

Trust Host | Servicii de gazduire profesionala

Trust Host este partener oficial Krond Solutions SRL si ZeroPing Telecom SRL, fiind autorizat sa vanda serviciile acestora.

Toate serviciile de gazduire (jocuri si gazduire web) sunt asigurate in datacenterul Krond Solutions SRL, fiind sustinute pe aceleasi unitati de gazduire, la aceleasi standarde de inalta calitate. Cumparand aceste servicii prin intermediul Trust Host, beneficiati de ofertele noastre si asistenta suplimentara venita din partea noastra, avand in continuare si posibilitatea de a contacta cele doua firme prestatoare, Krond Solutions si ZeroPing Telecom.

Datacenterul ce asigura gazduirea serverelor comercializate de Trust Host este localizat in Bucuresti, fiind echipat cu echipamente de inalta performanta, bazate pe platforma Intel. Echipat cu sisteme redundante de conexiune la internet, asigura o capacitate de transfer de 10 Gbps metropolitan si 1 Gbps international, conexiuni primare si de rezerva in cazul unei avarii temporare. Generatoarele electrice, sursele independente pentru fiecare rack si alimentarea dubla per rack asigura un uptime foarte apropiat de 100%. De asemenea traficul routat prin echipamente Juniper si protejat de echipamente tip Cisco, asigura protectia impotriva atacurilor de tip FLOOD sau DDOS.

In ceea ce priveste achitarea serviciilor, va punem la dispozitie o gama larga de optiuni incepand cu transferul bancar (atat prin BRD cat si Banca Transilvania) si continuand cu plata prin Paypal, plata prin SMS sau prin intermediul Western Union si Money Gram - detalii aici.

Pentru a ne contacta puteti folosi formularul din pagina "Contact".

De asemenea suntem online si pe Skype la adresa: pork_community

Toate aceste detalii, impreuna cu dorinta noastra de a satisface nevoile clientului dar si un raport calitate/pret foarte competitiv, fac din noi solutia dvs. pentru gazduire.