News & Announcements

Track our latest posts

Rezultate GameTracker

Astazi, 25 iulie 2017, am atins un rezultat extraordinar in ceea ce priveste serviciile oferite clientilor.

Anuntam cu mandrie ca top5 mondial GameTracker este ocupat in intregime de servicii Krond si 0ping,

servicii pe care Trust Host le comercializeaza.

Cu atat mai mult, primele doua pozitii in lume sunt ocupate de doua servere gazduite la Trust Host.

Este vorba despre Nord.Play-Arena.Ro (93.119.26.64), care ocupa primul loc mondial in topul Gametracker

si despre Nestle.Play-Arena.Ro (151.80.92.220), ocupantul locului doi mondial.

Acest lucru nu poate decat sa ne bucure si sa confirme inca o data calitatea serviciilor oferite,

servicii operationale non-stop, fara intreruperi si neafectate de atacurile directionate catre acestea.

Felicitari comunitatilor din spatele acestor servere!

Va asteptam in familia noastra si pe cei care inca nu ne-au ales pentru a le gazdui jocul preferat!

Tuesday, 25 July 2017

Read more..

Transfer fonduri intre clienti

Datorita fraudelor masive in ceea ce priveste donatiile prin sms, incepand cu data de 22 octombrie transferurile de fonduri intre clientii Trust Host vor fi restrictionate dupa cum urmeaza: vor fi efectuate doar solicitari de transfer pentru maximum 50 RON, iar numarul maxim de transferuri acceptate din partea unui client se limiteaza la doua (2) transferuri pe luna. Adaugarea de fonduri este in continuare acceptata, insa acestea raman in contul clientului pana cand vor fi utilizate.

Multumim pentru intelegere!

Saturday, 22 October 2016

Read more..

Migrare Yahoo Messenger catre Skype

Dupa cum probabil ati observat deja, platforma Yahoo Messenger s-a modificat radical, iar aplicatia pentru desktop nu mai functioneaza in parametri normali. Urmeaza probabil inchiderea completa a acesteia, astfel incat vom inceta sa mai oferim asistenta pe aceasta platforma. Va rugam sa adaugati la contactate pe platforma Skype, urmatorul id: pork_community (este acelasi cu cel e pe Yahoo Messenger). De asemenea ne puteti contacta si pe Facebook la adresa: http://facebook.com/trusthostro

Friday, 04 December 2015

Read more..

Concediu Trust Host

In atentia tuturor clientilor Trust Host!

In perioada 25 iulie - 02 august, staff-ul Trust Host intra in concediu, urmand ca incepand cu data de 3 august sa reincepem programul de asistenta catre clienti. Pe durata acestei perioade de timp, asistenta va fi acordata direct de catre Krond Solutions SRL si ZeroPing Telecom SRL, in functie de serviciul detinut.

Pentru Krond, adresa este: https://www.krond.org/submitticket.php , iar pentru 0ping, adres este: https://www.zeroping.ro/submitticket.php

In continuare puteti trimite ticket si pe platforma Trust Host, o persoana va fi desemnata sa intre zilnic si sa verifice ticketele, insa, pentru urgente, apelati direct la Krond/0ping.

Va multumim!

Friday, 24 July 2015

Read more..

ATENTIE la pluginul xboost !!!

In ultima perioada am observat o utilizare din ce in ce mai intensa si frecventa a pluginului de jucatori falsi, xboost. Cei care va vand acest plugin va asigura cu toate puterile ca este nedetectabil si nu veti primi ban de la platformele de statistica sau boost.

Acest lucru este total FALS !

Doar in luna iulie am observat banarea pe gametracker.com a 5 ip-uri dintre cele gazduite de Trust Host (unele dintre ele banate si pe gametracker.rs), toate pentru aceasta problema. Unbanul este foarte greu daca nu improbabil de primit, 3 dintre ip-urile de mai sus asteptand unbanul de mai bine de o saptamana.

Asadar, va sfatuim sa NU mai folositi acest plugin. NU va riscati serverele, NU riscati sa pierdeti locul in gametracker si toate statisticile din acest motiv. NU dati bani pe xboost indiferent cine va asigura ca nu veti primi ban;; la fel au fost asigurati si ownerii serverelor care acum stau banate si pierd jucatori. De cele doua-trei sute de euro cat costa acest modul, puteti lua destule boosturi incat sa va populati jucatorii...cu jucatori reali!

Friday, 17 July 2015

Read more..