Serverul meu pierde intreaga lista de ban-uri din listip.cfg la restart

Saturday, 21 September 2013 | Views: 429

Aceasta problema este des intalnita atunci cand serverul ruleaza ultima versiune de Krond-Functions si se datoreaza lipsei incarcarii banurilor in momentul pornirii serverului. Implicit, plugin-ul de securitate are si o functie ce se va asigura automat (indiferent de setarea amx_krondfunctions_banclean) ca nu aveti nici un ban pe 0.0.0.0 sau pe ip-ul ori clasa serverului - si la sfarsit rescrie listip.cfg.

In mod normal, orice server ar trebuii sa aiba in fisierul de configurare server.cfg (doar in acest fisier) o linie precum:

exec listip.cfg

exec banned.cfg

In realitate situatia nu e asa, foarte multi detinatori ignora necesitatea acestor doua linii pentru incarcarea banurilor la pornirea serverului.

Daca nu ati rula Krond-Functions, atunci primul ban dat va reseta listip-ul in lipsa celor doua linii din server.cfg, asadar ... nu reprezinta o problema de la plugin-ul de securitate ci de configurare.

In fapt, rezolvarea este foarte simpla: asigurati-va ca server.cfg-ul serverului dumneavoastra are acele doua linii incluse, urmand ca la urmatorul restart situatia de resetare a listip-ului sa dispara complet.

Back to list